Τρόποι Πληρωμής

 To ηλεκτρονικό κατάστημα Snatch.gr προσφέρει σε όλους εσάς την δυνατότητα πληρωμής με 4 διαφορετικούς τρόπους:

 
1. Με Αντικαταβολή
Θα πληρώσεις το ποσό της παραγγελίας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που μας έχεις υποδείξει κατά την παραγγελία σου. Η μέθοδο της αντικαταβολής επιβαρύνεται με επιπλέον χρέωση 2€.
 
2. Με Πιστωτική κάρτα
Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover που έχουν εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα.
Στην περίπτωση αυτή και για την δική σου ασφάλεια θα πρέπει να είσαι εκεί και να υπογράψεις όταν πάρεις στα χέρια σου το δέμα, έχοντας μαζί σου την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σου. Για παραγγελίες σε λογαριασμό εταιρείας, ο κάτοχος πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του και την πιστωτική κάρτα, η οποία θα πρέπει να είναι εταιρική και να αναγράφει το όνομα του παραλήπτη.
 
3. Πληρωμή με Paypal
Η Πληρωμή με Paypal σου δίνει να την δυνατότητα να πληρώσεις μέσω Paypal τη παραγγελία σου. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα οδηγηθείς σε ασφαλές περιβάλλον της Paypal για να ολοκληρώσεις την πληρωμή σου εκεί.
 
4. Πληρωμή με ebanking
Η Πληρωμή με ebanking σου δίνει να την δυνατότητα να πληρώσεις μέσω ebanking τη παραγγελία σου. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου θα πρέπει πρώτα να έχεις επικοινωνήσει με έναν εκπρόσωπο από το Τμήμα Παραγγελιών. Σημείωση: Σε περίπτωση μεταφοράς από τρίτη τράπεζα εκτός Eurobank ή Alpha Bank, τα διατραπεζικά έξοδα βαρύνουν τον πελάτη.
 
Αριθμοί Λογαριασμών:
 
Δικαιούχος: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε (DIGICOMMERCE)
Eurobank (iban): GR8302604740000010200391135
Alpha Bank (iban): GR7601403600360002002012306