Αποστολή Προϊόντων

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που μας έχεις υποδείξει κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σου. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. 

Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του Snatch.gr μπορούν να εκτελούνται μετά από συνεννόηση μαζί μας!

 
Τόποι Παράδοσης
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα Snatch.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα (Αποστολές Μόνο στην Ελλάδα)
 
Κόστος Μεταφορικών
Για παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες μικρότερες των 100€ το κόστος ανέρχεται σε 2.90€ για όλη την Ελλάδα. Επιπλέον υπάρχει χρέωση αντικαταβολής 2€ για όσες παραγγελίες γίνουν με τη μέθοδο της αντικαταβολής.
 
Σε περίπτωση πολύ μεγάλο όγκου δέματος προς αποστολή, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση μεταφορικών για την οποία πρώτα θα γίνεται τηλεφωνική επιβεβαίωση.
 
Χρόνος Παράδοσης
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Snatch.gr κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξασφαλίζουμε πάντα τα καλύτερα προϊόντα στις πιο εκπληκτικές τιμές, αλλά και στους καλύτερους χρόνους παράδοσης. Εμείς δεν κρατάμε στοκ στις αποθήκες μας αλλά συνεργαζόμαστε απευθείας με τους προμηθευτές μας. Αυτό σημαίνει ότι μόλις λήξει η Προσφορά του προϊόντος που έχεις επιλέξει, ο προμηθευτής μας αποστέλει όλα τα είδη. 
 
Να θυμάσαι λοιπόν ότι η παραγγελία σου έρχεται στα χέρια σου σε 3-5 μέρες για εντός Αττικής/Θεσσαλονίκης και μεγάλων πόλεων περιοχές και 5-7 μέρες για όλες τις άλλες περιοχές μετά (κατά προσέγγιση και μετά το κλείσιμο της προσφοράς). Στις περιοχές όμως στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος είναι αυτός που προβλέπεται από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. 
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Το www.Snatch.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα της σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.
 
Κατά την υποβολή της παραγγελίας, λαμβάνεις αυτόματα ένα e-mail  που δείχνει τι ακριβώς παρήγγειλες.  Εσύ δε χρειάζεται να κάνεις  τίποτε άλλο. Η παραγγελία σου έχει ήδη δρομολογηθεί  και μπορείς να βλέπεις την εξέλιξή της στη σελίδα Εξέλιξη Παραγγελίας!