Ποιοί Είμαστε

H εταιρεία μας: 

Το Snatch.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα τρία (3) προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, τρια (3) προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Gadgets, ηλεκτρονικά, είδη σπιτιού, είδη κουζίνας, αξεσουάρ και χιλιάδες άλλες κατηγορίες προϊόντων για όλους. Επίσης στην ενότητα Shop μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα και μη προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές!

Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες.... οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Οι προσφορές ξεκινάνε τα μεσάνυχτα και λήγουν την ίδια μέρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα! π.χ Την Δευτέρα στις 00:00 το βράδυ ξεκινάνε οι προσφορές μας και λήγουν την ίδια μέρα π.χ Δευτέρα στις 23:59... λίγο πριν μπει η Τρίτη! Κάθε 24 ώρες λοιπόν... και νέες προσφορές! Παράλληλα στο eshop μας θα βρείτε πάνω από 10.000 προϊόντα από εκατοντάδες κατηγορίες!

Στο Snatch.grστόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που... δεν θα το πιστεύετε! Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

Στοιχεία Εταιρείας:

 

DigiCommerce E.E

Zωοδόχου Πηγής 3,

Χαλάνδρι, 15231

Τηλ: 216-8001767  

ΑΦΜ: 801393534

ΔΟΥ: ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αριθμός ΓΕΜΗ: 155846601000