Το Φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής είναι κατάλληλο για καραμελοποίηση ζάχαρης, για κρεμ μπρυλέ (creme brulee), τσιγάρισμα λαχανικών και κρέατος, αλλά και για χρήση σαν κανονικός αναπτήρας!
Απαραίτητο εργαλείο για απαιτητικούς γευσιγνώστες!
Αν θέλετε να καραμελώσετε τη ζάχαρη και να γίνει ενιαία, τότε βρήκατε το ιδανικό εργαλείο!
Λίγο πριν σερβίρετε, πασπαλίστε με ζάχαρη και καραμελώστε, χρησιμοποιώντας το Φλόγιστρο.
Τα αποτελέσματα θα είναι μοναδικά και η γεύση απίθανη!
Λειτουργεί σε κάθε δυνατή γωνία κλίσης.
Επαναχρησιμοποιείται και είναι αντιανεμικό.
Συμπαγής κατασκευή αλουμινίου και πλαστικού.
Γεμίζει όπως οι αναπτήρες από φιάλη υγραερίου.
Χαρακτηριστικά:
Ασφαλής, ανθεκτική κατασκευή από κράμα αλουμινίου
Κλειδαριά ασφαλείας: εμποδίζει την τυχαία ανάφλεξη
Ρυθμιζόμενος αναπτήρας: ρύθμιση έντασης φλόγας μέχρι τους 1300 ° C
Εύκολο στη χρήση
Επαναγέμισμα με βουτάνιο
Τεχνικά Χαρακτηριστικά.
• Υψος: 15,5 cm
• Μήκος: 12 cm
• Διάμετρος βάσης: 6 cm
• Θερμοκρασία: 1300°
Βάρος: 165 gr
*Δεν περιέχει αέριο στο δοχείο του και θα χρειαστεί να το γεμίσετε πριν την χρήση του.
λιγότερα