1) Αρχικά, σε καλά βρασμένα αυγά (σύμφωνα με τις οδηγίες) ανοίξτε μια μικρή τρυπούλα στην μυτερή άκρη του αυγού πάνω στην ειδική εγκοπή της συσκευής και σπάστε το κέλυφος στην κάτω μεριά του αυγού με λίγα χτυπήματα στο τραπέζι ή τον πάγκο της κουζίνας. 2) Τοποθετήστε το αυγό στη συσκευή με τη μυτερή άκρη προς τα πάνω. 3) Καλύψτε με το κεντρικό εξάρτημα της συσκευής και πιέστε γρήγορα και δυνατά. Αυτό ήταν! Το αυγό βγαίνει πλήρως ξεφλουδισμένο και έτοιμο για φάγωμα!